فلافل یه غذای معروف عربی هست که به دلیل خوشمزه و سالم و ارزان بودنش در همه دنیا معروف شده. روش های مختلفی برای طبخ فلافل وجود داره که خب نتایج متفاوتی از این غذا رو به همراه دارن. در اینجا سعی کردم بهترین و عمومی ترین دستور فلافل رو در اختیارتون بذارم. این دستور ترکیبی از انواع توصیه هایی هست که از افراد مختلف خوندم و شنیدم. شما هم میتونید به دلخواه خودتون، مخصوصا در استفاده از ادویه ها تغییرش بدید و مواردی رو حذف یا اضافه کنید ولی توصیه میکنم اصول کار رو رعایت کنید که فلافلتون بافت مناسبی داشته باشه.
خب اول از همه باید در مورد نخود توضیح بدم. اگه میخواید برای اولین بار فلافل درست کنید، احتمالا این چالش ذهنی رو دارید که نخود باید خام باشه یا پخته؟
ممکنه از بعضی ها شنیده باشید که فلافل رو با نخود پخته درست کردند و از نتیجه هم راضی بودند! اما خوبه که بدونید استفاده از نخود پخته برای تهیه فلافل باعث میشه بافت خمیری و چسبنده داشته باشه. طعمش رو هم تحت الشعاع قرار میده. حالا دیگه واضحه که اینجانب مدافع سرسخت فلافل با نخود خام هستم.
برای اینکه فلافلی با بافت مناسب داشته باشید و همچنین برای سهولت در چرخ کردن نخود، باید نخود رو از شب قبل خیس کنید. یعنی نخود باید حداقل 10-12 ساعت خیس خورده باشه. در این زمان چندباری آب نخود رو هم عوض کنید که نفخش تا حدی گرفته بشه.
بعد از طی کردن زمان گفته شده، نخود ها رو آبکش کنید و اجازه بدید آب اضافیش خارج بشه.
درباره این سایت